Algemene Voorwaarden

 

Algemene Voorwaarden! 
 

Algemene voorwaarden voor de verkoop van baby- en kinderkleding via internet door Kiddieswereld te Drachten en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01125201.

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met kiddieswereld. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.Kiddieswereld behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling en overeenkomst

U kunt uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de website. U dient de gegevens volledig en naar waarheid in te vullen. Na ontvangst van uw bestelling heeft u 5 werkdagen om uw bestelling te retourneren. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van de gekochte artikelen. Kiddieswereld behoudt zich het recht voor de overeenkomst te ontbinden indien u zich niet aan de door kiddieswereld gestelde voorwaarden houdt.

Voorraad

We hebben alle kleding op voorraad.

 

 

Prijzen en Betaling

De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Kiddieswereld is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de website, hoewel wij ons uiterste best doen deze te vermijden. Aan kennelijke onjuistheden en vergissingen kunnen geen rechten worden ontleend. Kiddieswereld  is dus niet gebonden aan een aanbieding indien er sprake is van kennelijke programmeerfouten op de website. U kunt uw bestelling betalen door het bedrag over te schrijven naar de bankrekeningnr 612093565  van A.Vogel te Drachten ovv uw ordernummer. 

Wanneer u ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient u altijd vooruit te betalen.Dit dient te geschieden binnen 7 dagen nadat u onze bevestiging van uw bestelling heeft ontvangen.

.

kiddieswereld ontvangen is, ontvangt u eenmalig per e-mail een betalingsherinnering. Vervolgens heeft u 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 10 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.

 

Annulering

Als u uw bestelling wilt annuleren, dient u dat per e-mail aan uiterlijk 3 dagen na de dag waarop u uw bestelling geplaatst heeft.

 

Verzending en levering

De verzendkosten binnen Nederland  is 3 euro onmgeacht of het brievenbuspost of pakketpost is. De verzending vindt plaats via Post NLen/of DHL.. Ook is het mogelijk om de bestelling (op afspraak) af te halen in Drachten( in dit geval worden geen verzendkosten in rekening gebracht.)

Bij bestellingen boven EUR 100 zijn de verzendkosten voor onze rekening

Kiddieswereld is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na het transport door DHL en Post NL.

Kiddieswereld streeft er op werkdagen naar uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de betaling te verzenden. U ontvangt een verzendbevestiging per e-mail op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan op bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

 

Retourneren

Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 werkdagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden. U dient de retournering per e-mail aan Kiddieswereld bekend te maken door een e-mail te sturen naar info@kiddieswereld.nl

De artikelen worden alleen retour genomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:

·        de artikelen dienen bij Kiddieswereld gekocht te zijn;

·        de artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn;

·        de artikelen dienen voorzien te zijn van het origineel aangehechte artikelkaartje;

·        de artikelen dienen in een deugdelijke verpakking teruggestuurd te worden;

·       de envelop dient voldoende gefrankeerd te zijn (onvoldoende gefrankeerde       zendingen worden niet aangenomen).


Wilt u duidelijk uw naam en adres op de retourenvelop vermelden? De kosten en het risico van verlies of beschadiging bij het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 10 werkdagen na ontvangst van de artikelen aan u worden overgemaakt.

Artikelen met een korting vanaf 60% kunnen niet worden geruild. U ontvangt dan een tegoedbon.

 

 

 

Ons retour adres is 

Kiddieswereld

Hooizolder 8

9205 CA

Drachten

Herroepingrecht en formulieren:

https://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/kiddieswereld/files/nl_nl_1_Herroepingsrecht.pdf

Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Kiddieswereld. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie.

Kiddieswereld handelt niet in adresbestanden en ziet er op toe dat uw privacy niet in het geding komt. Klanten die een bestelling plaatsen bij Kiddieswereld kunnen zich opgeven voor de nieuwsbrief. Indien u van ons geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons doorgeven.

Copyright

Het is verboden zonder schriftelijke toestemming tekst- of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zijn wij genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Klachten

Heeft u onverhoopt toch klachten of bent u niet tevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@kiddieswereld.nl

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 08-03-2017 - Zoonlief is weer helemaal blij met broek en shirt ...  lees meer
  • 07-03-2017 - Heel leuk jurkje besteld voor zomer 2017,
    Mooie prijs en...  lees meer
  • 04-03-2017 - Helemaal blij! Een prachtig setje weten te scoren voor mijn...  lees meer
Plaats een bericht
© 2008 - 2018 kiddieswereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel